Sanktsioonid Venemaale ei ole päevakorrast maas

Margus Parts
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA välisminister Rex Tillerson, Suurbritannia välisminister Boris Johnson, Saksamaa välisminister Sigmar Gabriel ja Jaapani välisminister Fumio Kishida  G7 kohtumisel.
USA välisminister Rex Tillerson, Suurbritannia välisminister Boris Johnson, Saksamaa välisminister Sigmar Gabriel ja Jaapani välisminister Fumio Kishida G7 kohtumisel. Foto: Max Rossi/Reuters/Scanpix

Ehkki juhtivate tööstusriikide välisministrid jäid Vene sõjaväeohvitseridele sanktsioonide kehtestamise suhtes eri arvamustele, ei ole Suurbritannia välisministri teatel vastumeetmete kehtestamise mõtet veel maha maetud.

Briti ametnikud rõhutasid eile, et sanktsioonide kehtestamine ei ole päevakorrast maas, kuid selleks on vaja teha Khan Sheikhouni keemiarünnaku uurimiseks lisaekspertiis.

«Me andsime ÜRO julgeolekunõukogule sisse resolutsiooni, et teha eksperdiuuring selle kohta, mis täpselt toimus,» vahendab The Independent Boris Johnsoni sõnu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles