Filipiinide relvajõud tapsid kuurortsaarel Abu Sayyafi terrorirühmituse liidri

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inabanga linnas toimus eile tulevahetuses terrorirühmituse Abu Sayyaf võitlejate ja Filipiinide relvajõudude vahel. Saabuval ülestõustmispühade nädalavahetusel on aga populaarsele puhkusesaarele oodata miljoneid turiste.
Inabanga linnas toimus eile tulevahetuses terrorirühmituse Abu Sayyaf võitlejate ja Filipiinide relvajõudude vahel. Saabuval ülestõustmispühade nädalavahetusel on aga populaarsele puhkusesaarele oodata miljoneid turiste. Foto: STR/AFP/Scanpix

Filipiinide relvajõud tapsid äärmusrühmituse Abu Sayyaf tähtsa komandöri, keda peetakse vastutavaks kahe kanadalasest ja ühe sakslasest pantvangi hukkamise eest, teatas täna armeejuht.

Relvajõudude staabiülem kindral Eduardo Ano ütles uudisteagentuurile AP, et Moammar Askali hukkus Boholi kuurortsaarel Inabanga linnas tulevahetuses, milles sai surma veel viis mässulist ning neli sõdurit ja politseinikku.

Ano ütles, et sõdurid pildistasid Askali surnukeha ja vangi võetud Abu Sayyafi võitlejad kinnitasid, et tegemist on nende noore sõjalise liidriga, kes kasutas ka võitlejanime Abu Rami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles