Ajaleht maksab Trumpi naisele kopsaka valuraha (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melania Trump.
Melania Trump. Foto: JOSHUA ROBERTS/Reuters/Scanpix

Briti tabloidleht Daily Mail palus täna Ameerika Ühendriikide esileedilt Melania Trumpilt vabandust ja nõustus maksma talle kahjutasu artikli eest, milles teda süüdistati 1990. aastatel eskortteenistuses töötamises.

Ajalehe väljaandja Associated Newspapers advokaat Catrin Evans ütles, et kohtualune palub hagejalt vabandust ja on valmis hüvitama kahju, mille artikkel võis põhjustada.

Valuraha kogusummat ei ole avalikustatud, kuid uudisteagentuuri Press Association andmetel on seda alla kolme miljoni dollari (2,8 miljoni euro).

Melania Trumpi advokaat John Kelly ütles, et Briti suuruselt teise müügiarvuga ajalehe Daily Mail mullu augustis võrguväljaandes ilmunud artikkel sisaldas valesid ja laimavaid väiteid.

Süüdistused seadsid kahtluse alla Melania Trumpi töö professionaalse modellina ning taasavaldasid väiteid, et ta osutas teenuseid, mis läksid modellitööst kaugemale.

Trumpi advokaadid esitasid septembris lehe vastu hagi ja nõudsid kahjutasuks 150 miljonit dollarit.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles