87 miljonit eurot võitnud põhjanaaber pole võitu vormistanud (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurojackpoti logo.
Eurojackpoti logo. Foto: Internet

Lotomängija, kes Soomes Tampere linnast ostetud Eurojackpoti piletiga võitis üleeile 87 miljonit eurot, pole veel oma võitu veel vormistamas käinud.

Võitjal, kes ostis pileti Lielahti K-Citymarketist ja lasi numbrid välja valida arvutil, on võidu vormistamiseks aega aasta, teatas YLE.

«Kindlasti on see pisut närviline, ma loodan, et pilet on kindlas kohas ja võitja leiab selle üles,» teatas Soome lotofirma Veikkaus esindaja Riikka Hauhia. «Meile meeldib kutsuda võitja kohvile. See on sageli olukord, kus võitja saab rääkida esmakordselt avameelselt oma võidust, võiduhetkedest ja tunnetest,» lisas Hauhia.

Tegemist on suuruselt kolmanda Eurojackpoti võiduga. Kaks 90 miljoni suurust lotovõitu on läinud Saksamaale ja Tšehhisse.

Soomes on nüüd ühtekokku saadud 11 Eurojackpot peavõitu, kõik kümme varasemat võitu on ka ametlikult vormistatud. Miljonäriks on Eurojackpotiga saanud 45 soomlast.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles