Naine lohutas surevat meest: Trump tagandati ametist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA riigipea Donald Trump.
USA riigipea Donald Trump. Foto: Mandel Ngan/AFP/Scanpix

Ameeriklanna otsustas lohutada oma surevat abikaasat – vaid mõned minutid enne mehe lahkumist teatas ta talle, et president Donald Trump on ametist tagandatud. Uudis andis lahkujale meelerahu.

Teresa Elliott helistas oma mehele Michaelile vahetult enne tolle surma ja rääkis talle seda, mida ta tahtis kuulda. «Ütlesin talle, et kõik saab korda. Ning et Donald Trump on tagandatud,» lausus naine.

Tema abikaasa suri rahulikus keskkonnas oma pereringis Oregonis. Texases elav Teresa ei jõudnud sinna õigeaegselt ning pidi mehega rääkima telefonis. Üks Michaeli sõber aitas surijal seda hoida. «Pärast ütles üks sõber, et ta oli täiesti rahulik ja lõõgastunud,» rääkis Teresa.

Michael Elliott oli eluaegne demokraatide valija ning viimase aja poliitika tekitas temas tülgastust. Küsimuse peale, mida täpselt oli ta mees Trumpi kohta öelnud, vastas Teresa Eliott – mitte midagi, mis kannataks trükimusta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles