Bagapš: Lužkovil pole Abhaasias mingit kinnisvara

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva endine linnapea Juri Lužkov
Moskva endine linnapea Juri Lužkov Foto: SCANPIX

Abhaasia Vabariigi president Sergei Bagapš lükkas tagasi Vene online-meedias avaldatud väited, nagu oleks Moskva endine linnapea Juri Lužkov jäänud ilma Abhaasias olevast kinnisvarast.

Bagapši kinnitusel Lužkov Abhaasias mingit kinnisvara ei oma, vahendas Interfax. Seda ei ole ja tal pole seda ka varem olnud, ütles president.

«Näib, et mõnel ajakirjanikul pole enam millestki kirjutada. Kõik need teated on lihtsalt täielik lollus,» rõhutas Bagapš.

Eile kirjutasid mitmed Vene uudisteagentuuride võrguväljaanded, et Abhaasia võimud kavatsevad konfiskeerida Lužkovile kuuluva kinnisvara. Uudistes viidati allikana Abhaasia kaitseministrile Mirab Kišmarijale.

Portaal Life News kirjutas näiteks, et Lužkov jääb ilma Gagras asuvast suvilast, pansionaatidest Kolhida ja Gagripš ning sanatooriumist Amra. Ka mainiti ära suur mereäärne maatükk Gagras. Lisaks jääb eksmeer ilma Suhhumis olevatest hotellidest Ritsa ja Abhazia ning kesklinnas asuvast suurest krundist, kus käib golfiklubi ehitus.

Minister Kišmarija ütles aga RIA Novostile, et temal selle jutuga mingit seost pole ja tegemist on ajakirjanike väljamõeldisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles