Video: Ivanka Trumpi kohta seksuaalse alatooniga märkuse teinud saatejuht võttis puhkuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jesse Watters
Jesse Watters Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

USA kanali Fox News saatejuht Jesse Watters tegi USA presidendi Donald Trumpi tütre Ivanka Trumpi kohta seksuaalse alatooniga märkuse, mille tõttu ta kiiresti end töölt vabaks võttis ja puhkusele läks.

Watters sõnas meelalt, et talle meeldib, kuidas Ivanka Trump mikrofoni kasutab ja selle abil räägib, viidates samas Ivanka teisipäevasele Berliini esinemisele, edastab BBC.

Jesse Watters
Jesse Watters Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Saatejuht selgitas hiljem, et ta kommentaaris ei olnud midagi seksuaalsusele viitavat, vaid see oli kompliment USA «esitütre» hääle kohta, mis olevat nagu džässiraadio DJ-l.

Ivanka Trump / MARKUS SCHREIBER/AP/SCANPIX
Ivanka Trump / MARKUS SCHREIBER/AP/SCANPIX Foto: Markus Schreiber/AP/Scanpix

Jesse Wattersit seostatakse ja Foxi kanali poolt hiljuti vallandatud saatejuhi Bill O’ Reillyga, kes väidetavalt ahistas naisi seksuaalselt ja üritas seda oma tööandja abil varjata, makstes neile naistele suuri summasid, et nad oma suu kinni hoiaksid.

Mõned tunnid pärast seda, kui Watters oli Ivanka Trumpi kohta käivat kommentaari selgitanud, võttis ta ootamatult puhkuse.

«Võtan lühiajalise puhkuse, et olla koos oma perega ja seega ei ole mind sel nädalalõpul näha. Olen esmaspäeval tagasi, seega ei ole ma liiga kaua eemal,» sõnas saatejuht.

Tema laupäevase saate «Watter’s World» saatejuhiks on keegi tema kolleegidest.

Watters tegi Ivanka Trumpi puudutava märkuse saates «The Five», mis on lahkunud Bill O’Reilly saate «The O’Reilly Factor» asendussaade.

Ivanka Trump esines 25. aprillil Saksamaal Berliinis Women-20 naiste foorumil, kus ta selgitas oma isa Donald Trumpi suhtumist naistesse, kuid kuulajad vilistasid ta välja.

Ivanka Trump, Christine Legard ja Angela Merkel
Ivanka Trump, Christine Legard ja Angela Merkel Foto: MARKUS SCHREIBER/AP7Scanpix

Watters kritiseeris kuulajate käitumist, kuid astus ise «samasse ämbrisse».

Fox Newsi on viimasel ajal tabanud mitu tagasilööki, lisaks Bill O’Reillyle pidi lahkuma ka selle kanali asutaja Roger Ailes, keda endine saatejuht Gretchen Carlson süüdistas seksuaalses ahistamises ja andis ta kohtusse. Ilmus veel mitu naist, kes Ailesi samas asjas süüdistasid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles