Trump: arvasin, et presidendiamet on lihtsam (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Donald Trump Ovaalkabinetis.
President Donald Trump Ovaalkabinetis. Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS/Scanpix

Hinnates esimese saja päeva möödumist Ameerika Ühendriikide presidendina, leidis Donald Trump, et amet ei ole nii lihtne, kui ta arvas, vahendab CNN.

«Ma armastasin oma endist elu. Mul oli nii palju teoksil,» sõnas Trump intervjuus Reutersile. «Nüüd pean ma tegelikult rohkem töötama kui varem. Ma arvasin, et see on lihtsam.»

«Ma igatsen oma endist elu. See – mulle meeldib töötada. Aga see on tegelikult suurem töö,» rääkis president.

Trump lisas, et igatseb vabadust, mis tal enne presidendiks saamist oli.

«Ja kuigi mul oli varem väga vähe privaatsust, kuna ma olen pikalt tuntud olnud, on see palju vähem privaatne, kui ma enne näinud olen. See on miski, mis on tõeliselt hämmastav. Samal ajal oled sa aga oma enda kookonis, kuna meil on nii palju kaitset, et tegelikult ei saa mitte kuhugi minna,» reflekteeris Trump.

Endine ärimees ja tõsieluseriaalide kuulsus lisas, et igatseb ka autojuhtimist, mida tal enam teha ei lubata.

Trump on varemgi avaldanud hämmeldust mõne küsimuse kohta, millega tal on tulnud presidendiaja jooksul kokku puutuda. Näiteks oli ta veendunud, et tervishoiureform ei ole midagi keerulist.

«Nüüd, pean teile ütlema, on see uskumatult keeruline teema. Keegi ei oleks osanud arvata, et tervishoid võib olla nii keeruline,» teatas Trump veebruaris.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles