Briti politsei tulistas terrorijuurdluse raames naist (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terrorihaarang Londonis.
Terrorihaarang Londonis. Foto: Neil Hall/Reuters/Scanpix

Korrakaitsjad tulistasid eile Londonis terroritõrjehaarangus üht naist ning pidasid pealinnas ja Kirde-Inglismaal kinni veel kuus kahtlusalust, teatas politsei.

Vahejuhtum ei ole seotud varasema intsidendiga, mille käigus vahistati Londonis parlamendihoone juures noaga relvastatud mees.

Kahekümnendates eluaastates naist tulistati Londoni loodeosas asuval aadressil terroritõrjejuurdluse ajal, teatas politsei avalduses. Naine oli üks terrorismijuurdluse subjekte ning teda hoitakse politseivalve all haiglas.

Kahtlusaluse vigastused on rasked, kuid tema seisund on stabiilne, lisas politsei. Tema seisundi tõttu pole teda veel vahi alla võetud.

Eile õhtul korraldatud haarangutes peeti terrorismisüüdistuste alusel kinni veel kuus inimest. Neist kaks – 16-aastane noormees ja 20-aastane naine – sündmuskohal ning 20-aastane mees selle lähedal. Sündmuskohal peeti kinni veel kaks inimest – 28-aastane mees ja naine –, kes naasid pärast vahejuhtumit majja, kus haarang toimus.

Londonist kagus asuvas Kentis peeti kinni ka 43-aastane naine.

Isikuid kahtlustatakse terroriaktide ettevalmistamises ja neile õhutamises, teatas politsei.

Kahtlusalustele süüdistust veel esitatud veel pole.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles