Juhusuhte järel lapse saanud sakslanna pöördus isa tuvastamiseks kohtusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Müncheni kesklinnale.
Vaade Müncheni kesklinnale. Foto: Wikipedia.org

2010. aastal veetis üks sakslanna Mücheni hotellis aega ühe mehega. Üheksa kuud hiljem sündis tal poeg Joel. Arvatavast isa puhul teadis naine vaid tema eesnime - Michael.

Hotellis oli paar aega veetnud neli päeva, kuid sama ajaperioodi jooksul peatus seal neli Michaeli-nimelist meest ning kuna pole kindel, kas kaaslane oli naisele üldse oma õige eesnime öelnud, keeldus asutus talle rohkem infot andmast. Naine pöördus seepeale Müncheni ringkonnakohtusse.

«Asjasse puutuvatel meestel on õigus abielu ja perekonna kaitsele ning seetõttu ei kuulu nende andmed avalikustamisele,» otsustas kohus. Otsus langetati juba mullu oktoobris, kuid avalikuks sai see alles möödunud nädala lõpus.

Naine ei suutnud kohtus oma Michaelit kirjeldada ning ainult arvatavast korrusenumbrist ega eesnimest ei piisa, kui ta pole veendunud, et seegi tõele vastab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles