Putini sõbrad Ööhundid sokutasid end võidupühal Gruusiasse (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööhundid 6. mail Peterburis mootorrattahooaega avamas. Esiplaanil Ööhuntide juht Kirurg ehk Aleksandr Zaldostanov.
Ööhundid 6. mail Peterburis mootorrattahooaega avamas. Esiplaanil Ööhuntide juht Kirurg ehk Aleksandr Zaldostanov. Foto: Peter Kovalev/Peter Kovalev/TASS/Scanpix

Täna hommikul teatati, et Thbilisi Vake parki tuli Gruusia sõjaveterane õnnitlema kaks Ööhuntide liiget, kes asetasid ka lilled tundmatu sõduri hauale.

Nad ütlesid ajakirjanikele, et Gruusia piiri ületamisel neid ei takistatud.

Gruusia siseministeerium teatas seepeale, et edaspidi Vene motoklubi Ööhundid organiseeritud reise ja üritusi riigis ei lubata.

«Gruusia siseministeerium teatas selgelt, et ei luba riiki Vene motoklubi Ööhundid organiseeritud rühmi, mis kavadasid korraldada 9. mail Thbilisis vaatemängu,» kinnitas hiljem Gruusia siseministeerium.

Kommenteerides mõne Vene mootorratturi käiku Thbilisis tundmatu sõduri haual, öeldi, et nood saabusid riiki tavaliste turistidena ilma igasuguse atribuutikata.

Seejuures ütles ministeerium, et mitut suurt Ööhuntide ridadesse kuuluvate inimeste rühma riiki ei lastud. «Ametkond ei tervita sedalaadi rühmade saabumist riiki,» rõhutas ministeerium.

Läinud nädalal teatas Gruusia siseministeerium, et 9. maiks kavandatud Ööhuntide reis ei vasta selle püha vaimule ja on ebasoovitav.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles