Göteborgis tapsid maskides mehed koolilaste nähes õpetaja (8)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv. Möödunud aastal tulistati Göteborgi piirkonnas surnuks kuus inimest. Sel aastal on see esimene surmaga lõppenud tulistamine.
Pilt on illustreeriv. Möödunud aastal tulistati Göteborgi piirkonnas surnuks kuus inimest. Sel aastal on see esimene surmaga lõppenud tulistamine. Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS/Scanpix

Lääne-Rootsi linnas Lövgärdetis tapsid täna hommikul kooliõuel kolm maski kandnud isikut autos istunud mehe - väidetavalt oli ohver töötanud õpetajana ning tulistamist nägid pealt õpilased.

Sündmuskohale saabunud kiirabi kuulutas mehe surnuks ning Göteborgi politsei on alustanud juhtumi osas uurimist.   

Ohvri isikut ei ole veel tuvastatud, kuid politsei väitel on tegu 30. eluaastates mehega, kes töötas lähedal asuvas koolis.

Politsei sai tulistamisest teada täna kella 9 ajal hommikul.

Ligi 400 õpilasega Lövgärdeskolani kooli direktori sõnul hoiti täna hommikul õpilasi siseruumides, seni kuni politsei oli kogunud sündmuskohalt uurimiseks vajaliku informatsiooni.

Kuritöö toimepanijaid otsitakse ka politsei helikopteriga.

«Siit sõitis ära väike sinine auto (Aftonbladeti andmetel Renault - toim). Üks neist istus rooli taga, nii kaua kui kaks väljas tegutsesid,» kommenteeris Göteborgi politsei pressiesindaja Christer Fuxborg. Sündmuskohalt leiti ka mitu padrunikesta.

Täna pärastlõunal teatas politsei, et nad on sõiduki kätte saanud, suure tõenäosusega on tegu sama autoga, mida kasutasid kurjategijad. Lisaks on üks inimene toodud ülekuulamisele, jõustruktuuride sõnul pole aga see isik kahtlusalune ega viibi vahi all.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles