Galerii: Venezuela pensionärid läksid tänavale mässama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venezuelas kogunesid tänavatele meelt avaldama tuhanded pensionärid, kes väljendasid oma rahulolematust president Nicolas Maduro valitsuse ja riiki halvava majanduskriisiga.

Väärikas eas meeleavaldajad kogunesid vanaemade protestiks nimetatud üritusel nii pealinnas Caracasis kui mujal. Pealinnas üritas politsei takistada rahva edasliikumist ning kasutas pisargaasi. Meeleavaldajad vastasid hoopisega korrakaitsjate pihta.

Majanduskriisi tõttu on riigis nappus nii ravimitest kui meditsiinivarustusest. Paljud tunnevad, et eriti kannatavad selle all just eakamad inimesed.

President Maduro teatas, et lasi ametist lahti oma tervishoiuministri, ainult neli kuud kohta pidanud günekoloogi Antonieta Caporate. Minister oli avaldanud statistika, mille järgi on viimase kahe aasta jooksull olnud järsul tõusuteel nii laste kui värskelt emaks saanute surmad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles