Mees praadis oma naist ja kutsus haisu peale töömehed (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maksim Bogodvid/Sputnik/Scanpix

Ameerika Ühendriikides pöördus töömeeste poole mees, kes kurtis majas on talumatut haisu ja kahtlustas rikkis konditsioneeri. Tegelikult tuli lehk tema enda naisest, kelle ta tappis, tükeldas ja seejärel ära praadis.

Vahejuhtum toimus aastal 2014. 27-aastase Marcus Volke korterist pärinev lehk oli nii jälk, et majahaldurid hakkasid koridorides kasutama õhuvärskendajaid. Politsei tuli välja selle peale,  kui Volke kutsus välja elektriku. Nimelt oli naise jäänuse praadimisest läinud ära ka vool. Saabunud töömehed avastasid lisaks haisule aga ka vereplekid.

Naabrid kirjeldasid, et hais tuleks justkui koeratoidust. 

Uurimise järgi mõrvas Volke oma Indoneesiast pärit transseksuaalist naise Mayang Prasetyo pärast vaidlust ja süüdistas haisus toidutegemist. Nad abiellusid aastal 2013 ja paari suhe oli veider: nad reisisid mööda maailma ja töötasid kumbki eskortijate ja prostituutidena.

Järgmise aasta oktoobris kuulsid paari naabrid nende korterist häälekat vaidlust. See kestis ligi pool tundi ning seejärel kõlasid karjed. Kohus ei usu nüüd, et tapmine oleks ettekavatsetud.

Kohtu-uurimise järgi lahkus Volke seejärel korterist, et osta kindaid, salvrätte, prügikotte ja puhastusharja. Kohtuasi jõuab lõpule reedel. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles