Väidetavalt nimetas Obama Trumpi bullshitter'iks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trumpi ja Barack Obama kohtumine 10. novembril.
Donald Trumpi ja Barack Obama kohtumine 10. novembril. Foto: Kevin Lamarque / Reuters / Scanpix

Väidetavalt ütles USA eelmine president Barack Obama varsti pärast Donald Trumpile võidu toonud valimisi oma järglase kohta, et tegu on vaid bullshitteri ehk eesti keeles siis jamaajajaga, kirjutab ajakiri People.

Sellist sõna kasutanud Obama vestluses, kus kirjeldas valimisöö telefonivestlust Trumpiga, kus presidendiksvalitu rääkis Obamale austusest tema vastu. Sellele eelnenud aastate vältel oli Trump pidevalt kahtluse alla seadnud, kas Obama ikka on sündinud Ühendriikide pinnal, ning süüdistanud teda USA huvide sihilikus kahjustamises ja nimetanud koguni ISISe asutajaks.

Kui ajakiri uuris ühelt Obama anonüümseks jäänud sõbralt, kas eelmise riigipea arvamus Trumpist on muutunud alates ajast, kui too ametisse astus, kõlas vastuseks: «See ei ole paranenud.»

«Ta on sügavalt mures selle pärast, mida ta näinud on,» väitis kolmas allikas. «Kuid ta on ka optimist ning liigutatud sellest, et kodanikud ei vaata lihtsalt pealt, vaid võtavad ühendust naabrite ja oma esindajatega linnavalitsustes.»

Obama endine nõunik David Axelrod aga ütles, et ta austab ekspresidendi rolli ja teab, et nad ei peaks vaatama tagasi ja kommenteerima järeltulija iga otsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles