Juncker, Tusk ja Erdoğan saavad järgmisel nädalal kokku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker ja Türgi president Recep Tayyip Erdoğan 2015. aasta oktoobris Brüsselis.
Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker ja Türgi president Recep Tayyip Erdoğan 2015. aasta oktoobris Brüsselis. Foto: FRANCOIS LENOIR/REUTERS/Scanpix

Euroopa Komisjoni juht Jean-Claude Juncker ja Euroopa Ülemkogu eesistuja Donald Tusk kohtuvad järgmisel neljapäeval Brüsselis, teatas komisjon täna.

«Komisjoni president Jean-Claude Juncker kohtub koos president Donald Tuskiga Brüsselis Türgi presidendi Recep Tayyip Erdoğaniga,» teatas Junckeri kantselei täna.

Juncker ja Tusk kohtuvad Erdoğaniga 25. mail NATO tippkohtumisel.

Euroopa Liidu ja Türgi suhted pingestusid pärast juulikuist riigipöördekatset, millele Ankara vastas jõuliste repressioonidega. Suhetele ei tulnud kasuks ka 16. aprillil Türgi läbi viidud referendum presidendivõimu suurendamiseks.

Mai algul ütles aga Erdoğan, et Ankara jääb kindlaks soovile ühineda EL-iga ning selleks tuleks avada uued läbirääkimispeatükid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles