USAs jagati hiiglaslik lotovõit seitsme isiku vahel

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mega Millions lotoga võitnud (vasakult alates) Leon Peck, Kristin Baldwin, Mike Barth, New Yorgi loteriifirma esindaja Yolanda Vega, Tracy Sussman, John Kutey, Gabrielle Mahar ja John Hilton
Mega Millions lotoga võitnud (vasakult alates) Leon Peck, Kristin Baldwin, Mike Barth, New Yorgi loteriifirma esindaja Yolanda Vega, Tracy Sussman, John Kutey, Gabrielle Mahar ja John Hilton Foto: SCANPIX

USAs New Yorgi osariigis jagati hiiglaslik 319 miljoni dollari (225 miljonit eurot) suurune lotovõit seitsme võitja vahel.

Tegelikult läheb sellest summast maha veel riigimaks, kirjutab New York Daily News.

Leon Peck, Kristin Baldwin, Mike Barth, Tracy Sussman, John Kutey, Gabrielle Mahar ja John Hilton saavad pärast maksu tasumist igaüks puhtalt kätte 19 miljonit dollarit (13,4 miljonit eurot).

Seitse võitjat on sõpruskond, nad töötavad IT alal.

Pärast Mega Millions lotoga võitu ei ole nad enam tööle tagasi läinud, kuid nad ei ole veel töölepinguid lõpetanud.

Üks võitjatest, 57-aastane John Hilton sõnas, et sai närvivapustuse, kui nägi millise summa ta võitnud on.

Mehe sõnul pani ta talle võidu toonud lotopileti kahte kilekotti ja peitis selle ämbrisse, kus ta hoidis lindudele mõeldud seemneid.

Ämbri viis aga keldrisse.

Mees naeris hiljem, et kui ta läks võitu kinnitama, andis ta kilekottides pileti. Kilekottide vahelt pudenes lotofirma esinduse põrandale linnuseemneid.

Lotofirma lasi võitjate auks teha loteriipiletit kujutava tordi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles