USA-s süüdistatakse seitsmeliikmelise pere sissepõlemises naabrit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naabrite loodud leinanurk mahapõlenud maja ees.
Naabrite loodud leinanurk mahapõlenud maja ees. Foto: Dake Kang/AP

Ühendriikides süüdistab politsei eelmisel nädalal aset leidnud majapõlengu süütamises naabrit, teatasid teisipäeval võimuesindajad.

Ohios lahvatanud tulekahjus hukkus seitsmeliikmeline perekond, kelle seas viis last.

Akroni politsei teatel esitati 58-aastasele Stanley Fordile süüdistused süütamises ja mõrvades ning ta vangistati.

Teo motiivi pole veel avalikustatud, sest politseinike sõnul uurimine alles käib. Politsei andmetel polnud Ford perekonnaga mingil muul viisil seotud, vaid lihtsalt elas naabermajas.

Naabrid kirjeldasid Fordi vaikse mehena ja teada pole ka, et naabrite vahel oleks olnud tüli.

"Ma ei saa aru. Keegi pole kunagi rääkinud, et neil oleks mingi omavaheline vaen olnud või nad oleksid isegi millegi üle vaielnud," rääkis naabrusese elav 38-aastane Tiffney Gary.

Võimuesindajad otsisid eelmisel nädalal läbi mitu sündmuskoha lähedal asuvat maja.

Tulekahjus jätsid elu 35-aastane perepea Dennis Huggins, tema 38-aastane elukaaslane Angela Boggs, 14-aastane Jered Boggs, kuueaastane Daisia Huggins, viieaastane Kylle Huggins, kolmeaastane Alivia Huggins ja 11-kuune Cameron Huggins.

Põleng leidis aset kvartali kaugusel majast, kus 2016. aasta aprillis põlesid sisse naine ja mees ning mida uuriti võimaliku süütamisena, kuid esialgu pole tõendeid, et juhtumid oleksid seotud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles