Video ja fotod: Moskva piirkonda tabanud tormis hukkus 14 inimest (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaa pealinna Moskvat ja selle ümbruskonda tabas eile äge torm, milles sai võimude ja meedia teatel surma 14 ja vigastada vähemalt 150 inimest.

Juurdluskomisjon teatas täna, et Moskvas hukkus 11 ja eeslinnades veel kolm inimest.

Haiglatesse toimetati üle 150 inimese, kirjutas uudisteagentuur Associated Press. Uudisteagentuuri Tass andmeil on vigastatuid pea 170, kellest umbes paarkümmend on lapsed. Kaheksa inimese vigastusi peetakse raskeks.

Moskva linnapea Sergei Sobjanin avaldas hukkunute omastele kaastunnet.

Tormi maksimaalne tuulekiirus ulatus kuni 30 meetrini sekundis. Torm lükkas ümber umbes 6500 puud ja rebis lahti katuseid. Kahjustada on saanud üle 1900 sõiduki, teatas eriolukordade ministeerium.

Ministeeriumi teatel saadeti Moskvat ning Moskva, Vladimiri, Tula, Tveri, Rjazani ja Kaluga piirkonda tormikahjustusi likvideerima rohkem kui 22 000 inimest. Elektrita on umbes 16 500 majapidamist umbes 44 000 elanikuga.

Raju põhjustas hilinemisi Moskva lennujaamades, Vnukovo lennujaama linnaga ühendav rongliiklus katkes, kuni rööbastelt kõrvaldati murdunud puu.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles