Valge Maja kommunikatsioonijuht lahkus ametist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Dubke.
Michael Dubke. Foto: Andrew Harnik/AP/Scanpix

Valge Maja kommunikatsioonidirektor Michael Dubke teatas eile oma taandumisest, allikate teatel kaalub president Donald Trump personalis suuri muudatusi.

Vabariiklasest konsultant Dubke asus Valges Majas tööle veebruaris pärast kampaaniaabi Jason Milleri lahkumist meeskonnast.

Dubke kirjutas ametlikus teadandes, et tal on olnud suur au Trumpi teenida ja ta nautis väga koostööd kommunikatsiooni- ja pressiteenistuse kolleegidega.

Dubke asemele asub BBC andmetel Maja eestkõneleja Sean Spicer. Dubke teatas lahkumisest juba kuu alguses, kuid lubas jääda seniks, kuni presidendi esimene välisreis läbi saab.

Abide sõnul tunneb Trump aina suuremat meelehärmi väidetest Venemaa sekkumise kohta 2016. aasta valimistesse ning võimalike sidemete kohta tema kampaaniameeskonna ja Moskva vahel.

Dubke on viimane Valgest Majast lahkuja ajal, mil süveneb uurimine Trumpi kaaskondlaste võimalike kontaktide kohta Vene valitsusametnikega valimiskampaania ajal ja üleminekuperioodil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles