Galerii: Tveri suvilamõrvarit ajendas tüli sõjaväekohustuse pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööl vastu eilset üheksa inimest maha lasknud 45-aastast Sergei Jegorovit ajendas tüli sõjaväekohustuse vajalikkuse üle.

Venemaal Tveri oblastis asuvas Redkino külas kuus meest ja kolm naist tapnud 45-aastane Sergei Jegorov ärritus sõjaväekohustust puudutava vaidluse pärast. Väidetavalt kõnelesid teised ajateenistuse kasuks, öeldes, et sõjaväeteenistusest hoiduvad mehed ei ole õiged mehed.

Seejärel jooksis Jegorov toast välja ning naasis 12-kaliibrilise jahipüssiga, millega tappis üheksa ruumis viibinud inimest.

Massimõrv leidis aset Moskva firma renditud suvemajas, kus parajasti oli käimas pidu, kust ei puudunud ka alkohol. Kokku viibis tulistamise hetkel majas 11 inimest.

Redkinos asuv suvila. Foto: TASS/Scanpix
Redkinos asuv suvila. Foto: TASS/Scanpix Foto: TASS/TASS

Tveri politsei kõneisik Vadim Levšin sõnas, et ühel teki alla peitunud naisel õnnestus põgeneda ja politsei kutsuda.

Venemaa Juurdluskomitee esindaja Svetlana Petrenko sõnul leidis juhtum aset pidusöögi ajal: «Esialgse informatsiooni kohaselt tekkis riid appi kutsutud elektrikust naabri ja võõrustajate vahel. Ta tõi püssi ja lasi inimesed maha.»

Pärast seda, kui Jegorov lasi maha kõik, keda suutis leida, hakkas ta laipu ilmse põhjuseta kuhja vedama. Sündmuskohale saabunud politsei võttis mehe kinni, kui too oli viimast laipa koridori mööda vedamas.

Kohalike võimude teatel ei ole mees eelnevalt kriminaalselt karistatud. Püss, millega veretöö toime pandi, oli registreeritud mehe nimele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles