Ühendriikides sai tulistamises surma kolm inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linaga kaetud surnukeha sündmuskohal.
Linaga kaetud surnukeha sündmuskohal. Foto: Alex Goodlett/AP

Ühendriikides sai teisipäeval Sandy väikelinnas aset leidnud tulistamises surma kolm inimest, kellest üks laps, teatas politsei.

Veel kaks last sai haavata. Haavatud poiss viidi kriitilises seisundis haiglasse. Haavatud tüdruku seisund on stabiilne.

Politseiseersandi Jason Nielseni andmetel said korrakaitsjad sündmuskohale väljakutse koduvägivalla seoses, kuid siiani üritatakse kindlaks teha, kuidas juhtunus osalenud omavahel seotud olid.

Esialgsete kirjelduste kohaselt rammis kahtlustatav mees tänaval autoga teisi sõidukeid, väljus siis masinast ja hakkas tulistama.

Läheduses elava 14-aastase Ridge Workmani sõnul kuulis ta vähemalt seitset või kaheksat lasku ja arvas alguses, et tegemist on ilutulestikuga. Workmani sõnul nägi ta seejärel keset tänavat kuuliaukudega sõiduautot, mille aknad olid purunenud ja kõrval vereloik.

Kohaliku elaniku Colby Corbetti kinnitusel kõlas mõne hetke jooksul 20 või 30 lasku.

"Ma sattusin suurde paanikasse. Minu arust kõlas see nagu tulevahetus," sõnas Corbin.

Sandy asub Utahi osariigis ja seal elab umbes 88 000 inimest.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles