Thamesi jõest leitud surnukeha osutus Londoni rünnakus hukkunud prantslaseks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xavier Thomas.
Xavier Thomas. Foto: AFP/SCANPIX

Londoni terrorirünnaku järel kadunuks jäänud prantslast otsinud politsei leidis Thamesi jõest tema surnukeha, ütlesid täna politsei esindajad.

Kadunu oli 45-aastane Xavier Thomas, kes oli nädalavahetusel sõbratariga Londonis. Politsei pidas pealtnägijate jutu järgi võimalikuks, et Xavier sai London Bridge'il rahvahulka sööstnud kaubikult löögi ja see paiskas ta jõkke.Tema sõbratar sai samuti kaubikult tõsiseid vigastusi.

«Ametlikku tuvastamist ei ole veel toimunud, aga härra Thomas' omakseid on sündmuste arengust teavitatud,» ütles politsei avalduses ja lisas, et surnukeha leiti eile õhtul.

Kolmanda prantslase hukkumist laupäevaõhtuses Londoni terrorirünnakus kinnitas täna ka Prantsuse president Emmanuel Macron.

«Me saime täna hommikul kinnituse uue ohvrite arvu kohta. Prantsuse poolel on kolm surnut ja kaheksa vigastatut,» ütles Macron.

Varem on kinnitatud 36-aastase Sebastien Belangeri ja rünnakupaiga Borough Marketi Prantsuse restoranis töötanud 26-aastase Alexandre Pigeard'i hukkumine seitsme inimese hulgas, kes said laupäeva õhtul autorünnakus ja pussitamises surma.

Sebastien Belanger
Sebastien Belanger Foto: SWNS.com/Scanpix
Alexandre Pigeard. / AFP/Scanpix
Alexandre Pigeard. / AFP/Scanpix Foto: -/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles