Trump sai Bilderbergilt hindeks «rahuldav» (1)

Margus Parts
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salatsev ja turvatud Bilderbergi grupi kohtumine USAs möödunud neljapäeval .
Salatsev ja turvatud Bilderbergi grupi kohtumine USAs möödunud neljapäeval . Foto: ALEX WONG/AFP/Scanpix

Valgest Majast kümmekond kilomeetrit läänes Virginia osariigis Chantilly linnakeses kogunes eelmisel neljapäeval iga-aastasele kohtumisele salapärane Bilderbergi grupp – vandenõuteoreetikute meelistegelased, keda paljud peavad uue maailmakorra juurutajateks.

Westfields Marriotti luksushotell oli juba eelmisel päeval tugeva valve alla võetud ja terve maastikukujundajate armee tegeles hoone ümber kuuskede istutamisega – ikka selleks, et osalejaid uudishimulike pilkude eest kaitsta.

Väljastpoolt üritas Bilderbergi positiivsete vibratsioonidega ravida Šveitsist kohale sõitnud Maria, kes pärast pikka tööpäeva vibratsiooniketastega arreteeriti. 62-aastane naine tundis vajadust tualetti külastada ja ületas turvalindi, et välikäimlat kasutada. Keha kergendamise asemel lõpetas ta aga käeraudades, kaelas süüdistus ebaseaduslikult territooriumil viibimise eest, kirjutab The Guardian.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles