Corbyn tuleb koju!

Madis Kimmel
, Kanal 12 programmijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Corbyni näopildiga särki kandev Tööpartei toetaja valimispäeva eelõhtul Londonis Union Chapelis toimunud leiboristide kampaaniaüritusel.
Jeremy Corbyni näopildiga särki kandev Tööpartei toetaja valimispäeva eelõhtul Londonis Union Chapelis toimunud leiboristide kampaaniaüritusel. Foto: ISABEL INFANTES/AFP/SCANPIX

Kolmapäeva õhtu kell kaheksa, valimisjaoskondade avamiseni on jäänud üksteist tundi. Leiboristide liider ja peaministrikandidaat Jeremy Corbyn alustas kihutuskõnedega kell kaheksa hommikul Šotimaalt, kohe peaks ta koju jõudma.

«Ta tuleb koju, ta tuleb koju, tuleb… Corbyn tuleb koju,» laulab rahvamass Londoni Union Chapeli ees.

Islingtoni linnaosas asuv Union Chapel mahutab 800 inimest, ent tundub, nagu oleks seal sees vähemalt kaks korda nii palju inimesi, ümber kabeli veelgi enam. Viimati suutis oma energiaga inimesi sedavõrd laadida Tony Blair (Briti leiboristist peaminister 1997–2007 – toim), ütleb leiboristide aktivist Liam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles