Londoni põlengus hukkus Süüria põgenik (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohammad Alhajali.
Mohammad Alhajali. Foto: twitter

Ööl vastu eilset lekkidesse lahvatanud Londoni kõrghoone ühes korteris elas 23-aastane Mohammad Alhajali, sõjast räsitud Daraa linnast pärit Süüria põgenik, kes oli saabunud Suurbritanniasse vaid kolm aastat tagasi. Täna teatas aga noormehe pere, et üks hukkunutest on Alhajali. Tegu on esimese põlenguohvriga, kelle isik on tuvastatud, vahendab Daily Mail.

Koos venna, 25-aastase ülikoolis ärijuhtimist õppiva Omariga hoonest põgeneda püüdes kaotasid nad teineteist enne majast väljasaamist silmist. Vanemal vennal õnnestus kortermajast põgeneda ning hetkel on ta haiglas paranemas. Nooremal vennal, inseneriks saama pidanud Mohammadil aga paraku mitte.

Londoni Grenfell Toweris puhkenud tulekahjus sai kinnitatud andmetel surma vähemalt 17 inimest, ütles täna politsei, lisades, et ohvrite arv tõenäoliselt veel kasvab.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles