Moskva: USA sanktsioonid saavad väärilise vastuse (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene jalgpallifännid Peterburis mängu eel Uus-Meremaaga.
Vene jalgpallifännid Peterburis mängu eel Uus-Meremaaga. Foto: Alexei Danichev/Sputnik/Scanpix

Eelseisvatel läbirääkimistel USA asevälisministri Thomas A. Shannoniga teatab Vene pool, et kui Washington peaks Vene-vastaseid sanktsioone tugevdama, vastab Moskva samaga ja see mõjub dialoogile väga halvasti, ütles Vene asevälisminister Sergei Rjabkov.

«Mis puutub sanktsioonidesse, ei ole need USA-ga läbirääkimise küsimuseks. Me ei aruta USA sanktsioonide tühistamise tingimusi,» ütles Rjabkov täna  usutluses Interfaxile.

«Kuid loomulikult ütleme, et edaspidine sanktsioonisurve tugevdamine, kui see sünnib, kutsub esile meie reaktsiooni ja see mõjub dialoogile ja koostööle eri valdkondades väga halvasti,» rõhutas Rjabkov.

«Seda me ütleme. Lahkunud administratsioon teadis seda seisukohta väga hästi ja sedasama seisukohta oleme mitu korda eri tasemetel, sh väga kõrgel, selgitanud ka president Donald Trumpi administratsioonile,» ütles Rjabkov.

Rjabkov ja Shannon kohtuvad Peterburis 23. juunil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles