Saksa naisräppar pandi prostituutide peksmise eest vangi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis Schwesta Ewa videost.
Kuvatõmmis Schwesta Ewa videost. Foto: Youtube

Saksamaa üks kuulsamaid naisräppareid Schwesta Ewa mõisteti eile Frankfurdi riigikohtus süüdi füüsilise vägivalla kasutamises ja maksudest kõrvale hoidmises ning saadeti kaheks ja pooleks aastaks vangi. Kupeldamissüüdistusest õnnestus tal aga pääseda, vahendab The Local.

Schwesta Ewa eile kohtusaalis.
Schwesta Ewa eile kohtusaalis. Foto: Huebner/imago/Jan Huebner/Scanpix

Naisnäppar oli nimelt jätnud maksmata makse suurusjärgus 60 000 euro eest ning löönud ja vägivallatsenud naiste kallal, keda ta väidetavalt kupeldas. 

Prokuratuur taotles 32-aastasele naisele nelja aasta ja kolme kuu pikkust vanglakaristust, süüdistades Ewat ka inimkaubanduses, sest räppar oli väidetavalt sundinud naisi, sealhulgas ka alaealisi tüdrukuid prostituuditeenuseid osutama.

Kohus leidis siiski, et viimase tõestamiseks polnud piisavalt asitõendeid.

Laulja sõnul olid naised ise prostitutsiooniärisse sisenenud, seda väidet kinnitasid ka kaks kohtus tunnistusi andnud 17- ja 19-aastast naist.

Schwesta Ewa on sündinud Poolas ja üles kasvanud Kielis. Varem antud intervjuudes on ta väitnud, et töötas enne tähelendu saksa räpimaailmas samuti prostituudina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles