Soomes on jaanipühade ajal surma saanud kuus inimest (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: twitter

Soomes on jaanipühade ajal surma saanud kuus inimest, teatas laupäeva õhtul politsei.

Soome kaguosas asuvas Pyhtäälas leiti reedel Kärsäjärvest 30-aastane uppunud naine. Lõuna-Savos asuva Puumala lähedalt avastati samal päeval uppunud 60-aastane mees, kes ilmselt libises kaljul ja kukkus vette.

Pirkkalas leidis möödakäija reedel kraavipervelt noore mehe surnukeha. Politsei andmetel polnud ohvril väliseid vägivalla märke.

Põhja-Karjalas asuvas Valtimos uppus laupäeval kaks järvele kala püüdma läinud meest. Üks ohvritest oli 60- ja teine 67-aastane.

Põhja-Pohjanmaal uppus laupäeva keskpäeval jõkke keskealine mees, kelle avastasid Asemankylä lähedal möödakäijad.

Inimeste surma põhjuse selgitab lahkamine.

Liiklusõnnetused ja arveteklaarimised

Põhja-Karjalas kihutas laupäeva öösel vastu puud sõiduauto, milles sai vigastada kolm inimest. Roolis olnud naist kahtlustatakse joobes juhtimises. Üks autos viibinud inimestest sai raskelt vigastada ja toimetati Kuopio ülikoolihaiglasse. Teised kaks viidi Joensuu haiglasse. Erinevates liiklusõnnetustes on kokku viga saanud 12 inimest.

Tampere linnas puhkes aga vägivaldne arveteklaarimine restorani ees, kus viibis kokku umbes 30 inimest, kellest üks tulistas vähemalt neli lasku. Keegi siiski tõsisemalt viga ei saanud. Kajaanis peksis ja pussitas noortekamp meest ning osutas kohalesaabunud politseinikele vastupanu. Paltamos tulistas mees peo käigus haavlipüssist ja vehkis töötava mootorsaega.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles