Colombia laevaõnnetuses hukkus vähemalt üheksa inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veehoidla asub 68 kilomeetri kaugusel Antioquia departemangu pealinnast Medellinist ning on selle piirkonna peamisi turismiatraktsioone.
Veehoidla asub 68 kilomeetri kaugusel Antioquia departemangu pealinnast Medellinist ning on selle piirkonna peamisi turismiatraktsioone. Foto: bbc.co.uk

Colombia loodeosas läks pühapäeval põhja laev enam kui 150 turistiga pardal, võimude andmeil hukkus õnnetuses vähemalt üheksa inimest ja 28 on seni kadunud.

Antioquia departemangu kriisiennetusagentuuri juhi Margarita Moncada sõnul päästeti 99 inimest kohe ja veel umbes 40 jõudsid ise kaldale.

Colombia õhujõudude avalduse kohaselt ei ole veel selge, mis turismilinnas Guatapés asuval Peñoli veehoidlal seilanud alusega juhtus.

Neljatekiline laev Almarante uppus pühapäeva pärastlõunal.

Veehoidla asub 68 kilomeetri kaugusel Antioquia pealinnast Medellinist ning on selle piirkonna peamisi turismiatraktsioone.

Sotsiaalmeedias ringlevalt videolt võib näha uppuvat laeva ning kümneid sellele lähenevaid aluseid, mis üritavad inimesi päästa.

"Olukord näib tõsine," ütles Antioquia valitsuse ametnik. Tema sõnul toimetatakse päästetud Guatapé kohalikku haiglasse.

Linnas täitub nädalavahetuseti sageli turistidest. Medellini linnapea Federico Gutierrez lubas saata sündmuspaika päästemeeskonna, kuhu kuulub ka viis sukeldujat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles