Lapsed autosse surema jätnud naine läheb USAs kohtu alla (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cynthia Marie Randolphit süüdistatakse oma laste surma põhjustamises.
Cynthia Marie Randolphit süüdistatakse oma laste surma põhjustamises. Foto: HANDOUT/Reuters/Scanpix

Texase osariigis eelmisel kuul oma lapsed kuuma autosse surema jätnud Cynthia Marie Randolphile esitatakse süüdistused, mille kohaselt on naine laste surma eest vastutav, vahendab BBC.

Kohaliku politsei sõnul on Randolph üles tunnistanud, et soovis anda oma kaheaastasele tütrele õppetundi ja sulges seetõttu autoukse. Nimelt oli tütar keeldunud autost lahkumast.

Juliet ja tema 16-kuune vend Cavanaugh tunnistati surnuks 26. mail. Politsei sõnul küündis õhutemperatuur sel päeval 35,5 kraadini.

Juhtum leidis aset Randolphi kodus Weatherfordi järve lähedal. Politsei sõnul rääkis naine ülekuulamiste käigus mitu erinevat versiooni sellest, kuidas lapsed surma said.

Tema algsete tunnistuste kohaselt lukustasid lapsed end ise autosse. Samuti ütles ta, et pärast laste autost leidmist purustas ta akna, et neid päästa.

Hiljem tunnistas naine, et leidis lapsed autost keskpäeva paiku mängimast. Pärast seda, kui kaheaastane Juliet keeldus autost väljumast, pani ema ukse kinni, et lapsele õppetund anda, arvates, et kui lapsed on valmis autost välja tulema, siis suudavad nad seda ise teha.

Seejärel läks naine majja, suitsetas kanepit ja jäi kaheks kuni kolmeks tunniks magama. Randolph tunnistas, et lõhkus auto akna eesmärgiga näidata laste surma õnnetusjuhtumina. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles