Põnevusfilmist kopeeritud Prisma-rööv Soomes lahenes

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köis
Köis Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Soome Kesk-Uusimaa politseinikud on tõenäoliselt lahendanud Järvenpää Prima supermarketisse katuse kaudu tehtud röövi ja pidanud kahtlustatavana kinni ühe rumeenlase.

Mees on esialgsete ülekuulemiste käigus teo üles tunnistanud, vahendas Iltalehti. Rumeenlase alakehal ja näos on vigastusi, mis kinnitavad politseinike versiooni röövist.

Politseinike oletusel oli kinnivõetud mehel ka kaks kuriteopartnerit. Nende isikud ja elupaik on väljaselgitamisel.

Kurjategijad ronisid ööl vastu eelmist laupäeva Prisma katusele, lõhkusid ära akna ja laskusid marketisse köite abil. Osa röövitud kraamist on saadud tagasi, kuna kinnivõetud mehe valduses oli suur kogus sularaha.

Mees on viibinud turistina Soomes juba mõnda aega. Oma sõnul on ta ööbinud muu hulgas ka Helsingi Kalasatamas (mustlaslaager, PM).

Politseinikud uurivad rumeenlase võimalikku seost teistesse Prismadesse samal viisil tänavu tehtud sissemurdmistega. Samasuguse köietriki abi siseneti näiteks veebruaris Iislami Prismasse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles