Putin: Venemaa jätkab armee ja laevastiku võitlusvõime tõstmist (4)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Vladimir Putin täna Venemaa sõjakoolide vilistlastele korraldatud vastuvõtul.
President Vladimir Putin täna Venemaa sõjakoolide vilistlastele korraldatud vastuvõtul. Foto: Alexei Druzhinin/Alexei Druzhinin/TASS/Scanpix

Terrorivastane operatsioon Süürias näitab Vene armee tugevamaks muutumist, kuid võitlusvõime tõstmine jätkub, et kaitsta oma suveräänsust ja territoriaalset terviklikkust ning aidata liitlasi, ütles president Vladimir Putin täna kohtumisel Venemaa sõjakoolide lõpetajatega.

«Ainult nüüdisaegsed, võimsad ja mobiilsed relvajõud suudavad tagada meie riigi suveräänsuse ja territoriaalse terviklikkuse ning kaitsta meid ja meie liitlasi iga potentsiaalse agressori ja surve eest ning nende väljapressimise eest, kellele ei meeldi iseseisev ja suveräänne Venemaa,» lausus riigipea.

Putin lisas, et Venemaa armee on muutunud viimaste aastatega märgatavalt tugevamaks ja ohvitserid professionaalsemaks. See on leidnud tema sõnul tõestust terrorivastastel operatsioonidel Süürias.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles