Suri kaks aastat tagasi põlema pandud ameeriklanna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Judy Malinowski.
Judy Malinowski. Foto: Kuvatõmmis

Ameerika Ühendriikides suri naine, kelle abikaasa ta kaks aastat tagasi bensiiniga üle valas ja põlema süütas.

Judy Malinowski keha sai ühes Ohio bensiinijaamas toimunud rünnaku tagajärjel 80 protsendi ulatuses põletushaavu.  33-aastane naine kaotas tunamullu augustis aset leidnud süütamise tagajärjel ka oma kõrvad ja osa sõrmedest. Viga sai ka hääletoru, mistõttu sai ta ainult sosistada.

Naisele tehti 56 operatsiooni, kuid arstid ei saanud ravida suurt haava tema seljal ja tuharatel – naine oli liiga nõrk selleks, et kõhuli lamada.

«See laps kannatas kaks aastat, et oma lugu rääkida. Kellel jaguks selle jaoks jõudu?» kinnitas tütre surma ema Bonnie Bowes.

Naise põlema pannud 41-aastane Michael Slager väitis alguses, et kõik toimus kogemata – ta tahtnud vaid oma sigaretti läita. Sellegipoolest mõisteti ta mullu detsembris 11 aastaks vangi. Kohtuotsus tekitas Malinowski lähedastes raevu ja prokurörid algatavad nüüd uue asja, milles süüdistatakse meest mõrvas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles