Liibanoni prokurör esitas süüdistuse 11-le eestlaste rööviga seotud inimesele

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bekaa org Liibanonis
Bekaa org Liibanonis Foto: Raigo Pajula

Liibanoni sõjaväeprokurör Saqr Saqr esitas täna 11-le inimesele süüdistuse vandenõus ja seitsme Eesti kodaniku röövimises.

Süüdistatavad pidasid jalgratturid kinni jõudu kasutades ja eestlaste asukoht on siiani selgusetu, vahendas portaal naharnet.com.

Lisaks inimröövile süüdistatakse kohtualuseid sõjaväe luurepatrulli tulistamises registreerimata relvadest intsidendis, kus sai viga ohvitser Mohammad Fawwaz.

Seitse Eesti kodanikku rööviti Bekaa orus Zahle linna lähistel  23. märtsil.

Liibanoni julgeolekujõud on pidanud seoses inimrööviga kinni mitu inimest ja seda intensiivse otsinguoperatsiooni ajal mägises piirkonnas teisel pool Majdal Anjari linna.

«Me ei saa öelda, kas nad on endiselt Liibanonis või on nad viidud üle piiri, rääkis teisipäevasel (5. aprillil) pressikonverentsil siseminister Ziad Baroud. «Sõjavägi ja sisejulgeolekujõud teevad kõik selleks, et inimrööv leiaks õnneliku lõpu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles