Pildid ja video: arst avas New Yorgi haiglas endiste kaastöötajate pihta tule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA politsei teatel leidis eile New Yorgi haiglas aset tulistamine, milles sai surma üks naisarst ja haavata veel kuus inimest.

Rünnak leidis aset veidi enne kella kolme päeval Bronxi linnajaos asuvas Bronx Lebanoni haiglas. Tulistajaks osutus haiglas 2014. aasta augustist 2015. aasta veebruarini töötanud Henry Bello, kes haigla esindaja Errol Schneeri sõnul esitas enne vallandamist lahkumisavalduse.

Foto: Kuvatõmmis

Bello töötas haiglas perearstina ja selle vanemarsti Sridhar Chilimuri sõnul ei oldud tema tööga rahul. Ühendriikide meedia teatel süüdistati teda seksuaalses ahistamises.

Hoonesse sisenes Bello arstikitli ja oma vana töötõendiga. Relva peitis ta oma kitli alla. Viis haavatut on haigla töötajad, kuuendaks kannatanuks osutus haiglas viibinud patsient. Bello sooritas peale ühe naisarsti tapmist enesetapu. Chilimuri sõnul valis ta oma ohvrid juhuslikult.

Televisioonis edastatud kaadritel võis näha politsei- ja päästemasinatest ümbritsetud haiglat. Väljatõmmatud relvadega politseinikke võis vahepeal näha ka hoone katusel. Meedia informatsioonil oli haiglas pärast vahejuhtumit lahvatanud ka põleng. Võimuesindajad soovitasid inimestel piirkonnast eemale hoida.

Bronx Lebanoni haiglas on peaaegu tuhat voodikohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles