Trump kaitses vastuolulisi säutse: olen kaasaegne president (10)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA president Donald Trump
USA president Donald Trump Foto: Carolyn Kaster/AP/Scanpix

USA president Donald Trump õigustas oma vastuolulisi postitusi sotsiaalmeediakanalis Twitter öeldes, et tema säutsud pole presidendilikud – need on presidendilikud tänapäevases vormis, vahendab CNN. 

«Minu sotsiaalmeedia kasutus pole presidendilik – see on presidendilik kaasaegses mõttes. Teeme Ameerika taas suureks!» seisis säutsus. Trumpi postitus näis olevat vastus kriitikalainele, mis tabas teda peale seda, kui ta ründas MSNBC saatejuhte Joe Scarboroughd ja Mika Brzezinskit.

Veidi enne seda säutsu teatas Trump oma postitusi kaitstes, et pidi võitma võltsuudiseid ja see tal ka õnnestus.

Laupäeva õhtul ründas Trump Dallases veteranide auks korraldatud õhtusöögil taas meediat: «Võltsuudistekanalid üritavad meid vaigistada, me ei lase sel juhtuda.» Tõendeid, et ajakirjanikud - kes kajastavad kõiki presidendi avalikke sõnavõtte- teda vaigistada üritavad, Trump ei pakkunud.

«Võltsuudistekanalid üritasid takistada meid Valgesse Majja jõudmast,» sõnas Trump. «Aga mina olen president ja nemad mitte.»

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles