Londoni happerünnaku kahtlusalune ülbitses kohtus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahtlusalune John Tomlin.
Kahtlusalune John Tomlin. Foto: Metropolitan Police/PA Wire/PA Images/Scanpix

25-aastane John Tomlin, keda süüdistatakse Ida-Londonis toimunud happerünnaku korraldamises, käitus kohtus jämedalt, saates oma toetajate suunas õhusuudlusi ja irvitades ohvrite üle, kirjutab The Independent. 

Tomlin toodi täna Thamesi Magistraatide Kohtu ette süüdistatuna raskete kehavigastuste tahtlikus tekitamises. Teda süüdistatakse 21. juunil Ida-Londonis asuvas Canning Townis autoaknast kahele inimesele happe näkku viskamises. Tomlin andis end pühapäeval politseile üles.

21-aastane modell Resham Khan ja tema 37-aastane nõbu Jameel Mukhtar said raskeid põletushaavu happerünnaku tagajärjel, mis toimus Khani sünnipäeval. Ohvrid olid jalakäijatena ootamas valgusfoori rohelist tuld, kui Tomlin neist autoga möödus ja aknast hapet viskas. Tomlin oli Mukhtari pihta enne põgenemist ka teist korda hapet visanud.

Tomlin jäeti vahi alla ning ta peab uuesti kohtu ette ilmuma 8. augustil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles