Kreml: Trump ei käitunud Putiniga karmilt (4)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA riigipea Donald Trump ja Vene president Vladimir Putin Hamburgis G20 kohtumise kõrvalüritusena toimunud kokkusaamisel.
USA riigipea Donald Trump ja Vene president Vladimir Putin Hamburgis G20 kohtumise kõrvalüritusena toimunud kokkusaamisel. Foto: Evan Vucci/AP/Scanpix

Kreml ei pea USA presidendi Donald Trumpi käitumist kohtumisel Vene riigipea Vladimir Putiniga G20 Hamburgi tippkohtumise kõrvalt karmiks, ütles Vene presidendi pressisekretär Dmitri Peskov täna.

«USA president esitas otse ja selgelt kõik talle huvi pakkuvad küsimused, mille peale sai president Putinilt küllalt ammendavad ja kindlad vastused. Ma ei näe siin mingit arengut,» sõnas Peskov ajakirjanikele.

Peskov kommenteeris selliselt Trumpi väidet karmist käitumisest Putiniga ja vastas küsimusele, kas Kremlis nähakse USA presidendi avaldustes kohtumise kohta Vene riigipeaga mingeid arenguid.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles