Video: Trumpi advokaat kaitses presidendi poja kohtumist Vene juristiga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trump noorema sõnul tõi ta kirjavahetuse avalikkuse ette, et kõik oleks täiesti läbipaistev.
Trump noorema sõnul tõi ta kirjavahetuse avalikkuse ette, et kõik oleks täiesti läbipaistev. Foto: Matt York/AP/Scanpix

USA presidendi Donald Trumpi advokaadi sõnul ei olnud Trumpi vanema poja kohtumises venelasest advokaadiga mulluste presidendivalimiste kampaania ajal midagi seadusvastast.

Natalia Vesselnitskaja. FOTO: Yury Martyanov/AP/Scanpix
Natalia Vesselnitskaja. FOTO: Yury Martyanov/AP/Scanpix Foto: Yury Martyanov/AP

Donald Trump noorema soov kohtuda Vene juristi Natalja Vesselnitskajaga ootuses saada demokraatide kandidaati Hillary Clintoni kahjustavat teavet on tekitanud uusi küsimusi võimalikust kokkumängust Trumpi kampaaniameeskonna ja Venemaa vahel. Vesselnitskajal on väidetavalt sidemeid Kremliga.

Presidendi advokaat Jay Sekulow kaitses Trumpi ja tema poega, esinedes eile viies telekanalis. Ta ütles korduvalt, et kohtumistes ei olnud midagi seadusvastast.

Lisaks Trump nooremale osalesid 2016. aasta juunis aset leidnud kohtumisel Trumpi väimees Jared Kushner ja presidendi valimiskampaania juht Paul Manafort.

Trumpi poeg avaldas teisipäeval e-kirjavahetuse, milles ta arutab võimalusi saada Clintonit kahjustavat infot.

USA president kiitis teisipäeval oma poja läbipaistvat tegutsemist kirjavahetuse avaldamisel ning lisas eile, et meedia peaks Trump noorema asemel Hillary Clintonit sarjama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles