Briti politsei kasutas politsekopterit alasti päevitajate luuramiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti politseikopter.
Briti politseikopter. Foto: TOBY MELVILLE/Reuters/Scanpix

Politseihelikopteri meeskond kasutas õhusõidukit selleks, et filmida alasti päevitajaid ning aias seksivad swingereid, selgus Briti kohtus.

Süüdistajate sõnul tiirutasid Lõuna-Yorkshire'i jaoskonna kaks politseinikku ja kaks pilooti nimme ühe maja kohal, mille verandal astus parajasti paarike vahekorda.

Politseinikele esitati süüdistus ametiisikuna vääras käitumises, lisaks antud intsidendile olevat nad filminud ühes telkimisalas alastipäevitajaid ja naturaliste.

42-aastane Matthew Lucas, 47-aastane Lee Walls , 45-aastane Matthew Loosemore ja 64-aastane Malcolm Reeves eitasid süüdistusi.

Süüdistaja Richard Wright sõnas kohtunikule, et kohtualused kasutasid ära oma unikaalset vaatepositsiooni ning võimsat videokaamerat, et rikkuda jämedalt eraisikute privaatsust.

Kolmel eri juhul filmisid nad kokku viit privaatselt alasti päevitanud inimest ja teisel juhul jäädvustasid oma aias seksivat paari.

Kohtule esitati ka videotõend, kus on näha eeslinna maja verandal lahti rullunud seksuaalstseen. Kaheksa minuti pikkusel jäädvustusel viipab alasti naine ühel hetkel ka kaamera suunas.

Wrighti sõnul oli paar filmimisest teadlik. Nimelt oli tegu samuti helikopteris viibinud politseiniku, 50-aastase Adrian Pogmore sõpradega, kes on end juba väärkäitumises süüdi tunnistanud. Pogmore'i ja jäädvustatud inimesi ühendas huvi sekspartnerite vahetamise vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles