O.J. Simpson vabaneb sügisel tingimisi vanglast

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
O.J. Simpson
O.J. Simpson Foto: ALEX WONG/AFP

USA endine jalgpallitäht ja näitleja O.J. Simpson vabastatakse oktoobris pärast üheksa aasta pikkust vangistust ennetähtaegselt.

70-aastane Simpson kandis 33-aastast vanglakaristust Las Vegases toimunud relvastatud röövi, relvastatud kallaletungi ja veel 10 süüdistuse alusel, vahendas BBC.

Endine NFL-i staar vahistati 2007. aastal ning aasta hiljem mõistis kohus ta 33 aastaks vangi.

Ta vabaneb Nevada vanglast käesoleva aasta oktoobris.

Simpsonit süüdistati 1995.aastal oma eksnaise Nicole Brown-Simpsoni ning tolle sõbra Ron Goldmani tapmises. Mees olnud haiglaselt armukade ega talunud mõtet, et ta endine naine mõne teise mehega õnnelikuks saab. Asitõendid ei osutunud Simpsoni süüdimõistmiseks aga piisavaks ning ta pääses puhtalt.

Endine proff on vanglas hästi hakkama saanud. Ta mängib virtuaalset jalgpalli, teeb trenni ning näeb välja nagu 50-aastane mees. Kuigi aastaid tagasi peksti ta armetult läbi ning veetis kolm nädalat haiglas, on ta nüüd kaasvangide seas populaarne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles