Fotod: Barcelona rongiõnnetuses sai vigastada 54 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul Barcelonas toimunud rongiõnnetuse tagajärjel on esialgsetel andmetel saanud vigastada 54 inimest, neist üks tõsiselt. Hukkunutest teateid ei ole.

Barcelona kesklinnas meie aja järgi kell 8.15 aset leidnud õnnetuses sõitis rong otsa ooteplatvormile Francia rongijaamas. Väidetavalt ei aeglustanud rong jaamale lähenedes ning sõitis otsa seal olnud tõkkele.

Päästeametnike sõnul tuli rong Tarragona provintsis asuvast Sant Vicenc de Caldersi külast. Sündmuskohale on saadetud hulgaliselt kiirabi- ja tuletõrjeautosid. 

Suurem osa kannatanutest saab esmaabi rongijaamas, praeguse seisuga on haiglasse viidud 19 inimest, kellest üks on raskes seisundis. Vigastatute hulgas on ka rongijuht. Algsete teadete kohaselt sai vigastada 48 inimest, vahepeal vähendati vigastatute arvu 40 peale, aga nüüdseks on võimud kinnitanud lõpliku arvu. Lõplike andmete kohaselt sai viga 54 inimest. 

Suurem osa vigastada saanutest reisisid esimeses vagunis, paljud reisijatest olid püsti seisnud, et olla valmis peatusesse jõudes rongist maha minema. 

Reisijad on suhtlusvõrgustikku Twitter rongi kahjustustest ka pilte ja videosid üles laadinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles