Veider muusikavideo pani Egiptuse sotsiaalmeedia kihama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daly Hassani muusikavideo.
Daly Hassani muusikavideo. Foto: Ekraanitõmmis

Egiptuse meigikunstnik Daly Hassan oli veel kuu aega tagasi täiesti tundmatu, kuid ebatavaline muusikavideo lennutas ta üleöö meediastaariks, vahendab France 24.

Madala eelarvega tehtud videol on YouTube`is juba ligi 7 miljonit vaatajat, kuid lisaks muusikavideo ilmselgelt veidrale iseloomule on see tekitanud konservatiivses Egiptuse ühiskonnas ka pahameeletormi oma seksuaalse sisu tõttu.

Laulu sõnum on lihtne: mees üritab võita naist, keda väidab, et on armastanud sada aastat. Lähenemiskatseid tõrjub aga naise ema.

Mänguväljakul kohtudes pihib naine, et unistab sellest, et mees ta «kiigele paneks», mis on üsna selge eufemism seksile.

Pärast tapmisähvardusi ja kokkupõrget imeliku kiilaka ja hiiglaslike vuntsidega mehega lubab naise pere lõpuks kahel armastatul kihluda.

Lisaks amatöörlikule näitlejatööle on pälvinud tähelepanu ka naiskangelase kummaline välimus. Mõned youtuberid on teinud Hassani ekspressiivset meigivalikut mõnitavaid videosid, väites, et sellise grimmiga on lihtne kuulsaks saada.

Teised kommentaatorid on naeruvääristanud lauljate veidrat hääletämbrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles