Video: Göteborgis põles politsei uurimiskeskus (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader videost.
Kaader videost. Foto: instagram.com

Rootsi politsei on alustanud juurdlust Göteborgi lähedal asuva uurimiskeskuse põlengu osas. Võimud kahtlustavad, et eile puhkenud tulekahju taga oli süütamine, vahendab The Local.

Põlenud hoones paiknes mitu asutust, teiste hulgas ka politsei uurimiskeskus, kus teostati konfiskeeritud autode analüüsi. Põlengu ajal hoones inimesi ei viibinud.

«Tegu on suure tulekahjuga, mis tekitas palju suitsu. Päästeteenistuse sõnul ei õnnestu ehitist päästa, seega lubatakse sel maani maha põleda,» sõnas lääneprefektuuri kõneisik Peter Adlersson uudisteagentuurile TT.

 

A post shared by Simon Hedberg (@mullesmulle) on

Hoone tuletõrjealarm läks tööle eile enne kella 16. Politsei on ehitist ümbritsevad tänavad sulgenud ja päästetöötajad on soovitanud lähedalasuvatel elanikel oma aknad kinni hoida. Tulekahjus keegi viga ei ole saanud.

Politsei teatel ei ole kahjustada saanud ka tõendusmaterjalidena kasulikud konfiskeeritud sõidukid ning veel pole nimetatud ka ühtegi kahtlusalust.

Tulekahju kustutamine kestis terve öö ning jätkus ka täna päeval. Põlengu põhjus ei ole veel teada.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles