Saksa paar mõisteti süüdi Hiina tudengi vägistamises ja tapmises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiina tudengi tapmises süüdi mõistatud mees Dessau kohtus.
Hiina tudengi tapmises süüdi mõistatud mees Dessau kohtus. Foto: Sebastian Willnow/AP/Scanpix

Dessau kohus mõistis endise abielupaari süüdi Hiina tudengi vägistamises ja surnukspeksmises. Ühe süüaluse vanemad on varem uurimisega seotud olnud korrakaitsjad, vahendab Deutsche Welle.

Saksa mees, kes vägistas ja tappis Hiina tudengi pärast seda, kui oli ta nais-kaasosalisega tühja korterisse meelitanud, mõisteti täna eluks ajaks vangi. Mehe eksnaine sai viie ja poole aasta pikkuse vanglakaristuse.

25-aastase ohvri moonutatud surnukeha leiti heina seest. Uurijate sõnul jäeti ohver pärast vägistamist ja jõhkrat peksmist pähe, rindkeresse ja jäsemetesse korterisse surema.

Kui paar hiljem naastes tudengi elusana leidis, viisid nad ta väidetavalt tühermaale surema.

Kaitseadvokaadid palusid karistuse lühendamist kümne aasta võrra, kuna nende sõnul ei kavatsenud süüalused ohvrit tappa.

Meessoost süüaluse ema oli juurdluse alguses seotud intervjuude läbiviimisega, kuid toona ei olnud veel süüdistatavate isikud teada.

Süüaluse mehe ema ja kasuisa töötavad mõlemad korrakaitsjatena. Kahtlused, et vanemate osalus mõjutas uurimutulemust siiski välistati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles