USAst leiti kaheks aastaks majja lukustatud ema koos lastega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mahajäetud maja.
Mahajäetud maja. Foto: Matthew Christopher/Caters News Agency/Scanpix

USA hoolekandeametnikud leidsid Virginia osariigis kontrolli käigus kaheks aastaks luku taha jäetud ema lastega, vahendab The Washington Post.

Fredericksburgi linnas Mine Roadil asuv maja nägi välja lagunev ja kahtlaselt tühi. Ümbritsev ala oli täis prügi ja katus auklik. Naabrid ei mäleta, et oleks kedagi maja ümber liikumas näinud.

Ometi saabus ühel õhtul kohalikele võimudele kõne, milles murelik kodanik palus seal väidetavalt elavat perekonda kontrollima minna.

Kahele šerifile avas ukse 43-aastane mees nimega Kariem Moore, kes soovis korrakaitsjatega väljas vestelda.

«Ta hakkas märatsema ja karjuma,» meenutab leitnant C.A. Carey. «Ta üritas meie tähelepanu hajutada. Kuid korrakaitsjad tuletasid talle meelde, et on seal tema pere käekäigu kontrollimiseks.»

Kohe pärast seda, kui Moore keeras selja, et korrakaitsjaid majja juhatada, jooksid maja külgmisest uksest karjudes välja naine koos kahe pojaga.

Naine väitis, et Moore oli hoidnud neid üle kahe aasta vangistuses, keelates neil territooriumilt lahkuda.

Arvatakse, et Moore oli naisega suhtes olnud ning 8- ja 11-aastased poisid olid ta bioloogilised lapsed.

Võimud ei ole veel avalikustanud vangistuse täpseid üksikasju, näiteks kus naised ja poisid magasid, mida sõid ning kuidas Moore neid põgenemast hoidis.

Vahistamisel ei konfiskeeritud Moore`ilt ka ühtegi relva. Kahtlusalust süüdistatakse inimröövis ja füüsilises väärkohtlemises, kohtuprotsess Moore`i üle algab septembris.

Naabrite sõnul ei olnud neil varem aimugi, et keegi oleks majas elanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles