Ühendriikides vahistati peale riiklikku jahti kaks eliitülikoolide töötajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste üleriigiline tagaotsimiskuulutus.
Meeste üleriigiline tagaotsimiskuulutus. Foto: HANDOUT/Reuters/Scanpix

USA tippülikoolis Northwesternis töötanud professor ja Suurbritannia Oxfordi ülikooli töötaja võeti reedel peale üleriigilist tagaotsimist vahi alla, süüdistatuna julmas mõrvas, vahendab CNN. 

42-aastane Northwesterni professor Wyndham Lathem andis ennast Californias ise politseile üles peale seda, kui politsei teda taga oli otsinud. 56-aastase Oxfordi ülikooli töötaja Andrew Warreni said politseinikud aga kätte San Fransiscos.

Mehi kahtlustatakse 26- aastase Trenton Cornell-Duranleau julmas pussitamises. Ta leiti surnuna Lathemi korteris Chicagos läinud kuu lõpus. Mõni päev hiljem tegid kahtlusalused surnu nime all sularahas ühele raamatukogule suure annetuse.

Enne end politsei kätte andmist saatis Latham ühe Chicago politsei töötaja sõnul sõpradele ja pereliikmetele video, milles räägib elu suurimast veast. CNN videot ei näinud ja politsei seda ei avalda.

Politsei sõnul oli tegemist julma mõrvaga ja tema keha oli haavade tõttu muundunud.

Warren oli hiljuti Suurbritanniast Chicagosse saabunud, kuid uurijad pole seni kindlaks teinud, kas ja kuidas ta ohvriga tuttav oli. Enne arreteerimist põgenesid mõlemad kahtlusalused osariigist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles