Helikopterist seksivaid paare jäädvustanud politseinik pandi vangi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrian Pogmore
Adrian Pogmore Foto: Anna Gowthorpe/AP/Scanpix

Politseihelikopterit vahekorras inimeste filmimiseks kasutanud seksihull politseiametnik saadeti aastaks vangi, vahendab BBC. 

51-aastane Adrian Pogmore tunnistas ennast eile pärast kolm nädalat kestnud kohtuprotsessi süüdi. Koos temaga süüdistuse saanud veel kaks politseinikku ja kaks pilooti mõisteti õigeks.

«Te luurasite ja jäädvustasite neid paljaid inimesi 300 meetri kõrguselt taevast,» ütles kohtunik Peter Kelson Pogmore’ile otsust ette lugedes. «Te pidasite end sõna otseses mõttes seadusest kõrgemaks.»

«Lühidalt, te kasutasite kaks miljonit naela maksnud helikopterit, mille kasutuskulu on umbes 1000 dollarit tunnis, et rahuldada oma seksuaalseid vajadusi. Ja seda kuritegude lahendamise arvelt,» lisas Kelson.

Politseiniku jäädvustused. Foto:
Politseiniku jäädvustused. Foto: Foto: CPS / SWNS.com/Scanpix

Pogmore kasutas helikopterit suguühte jäädvustamiseks aastatel 2007-2012, kui ta oli Lõuna-Yrokshire’i õhuturbeüksuse liige.

Jäädvustuste hulka kuulus video oma haagissuvila ees istuvast paljast paarist ja naisest, kes oma tütardega paljalt päevitas.

Lisaks leiti video vahekorras olevast paarist- isikud olid Pogmore’i tuttavad. 

Politseiniku jäädvustused.  Foto:
Politseiniku jäädvustused.  Foto: Foto: CPS / SWNS.com/Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles