Göran Stubb: tunnen poja üle uhkust

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Populaarsete parlamendikandidaatide esikolmikusse mahtunud Koondpartei liikmed Jyrki Katainen ja Alexander Stubb (paremal).
Populaarsete parlamendikandidaatide esikolmikusse mahtunud Koondpartei liikmed Jyrki Katainen ja Alexander Stubb (paremal). Foto: SCANPIX

Soome senise välisministri Alexander Stubbi isa Göran Stubb tunnistas, et on uhke oma poja tulemuse üle parlamendivalimistel.

Koondpartei ehk Kokoomuse ridades parlamenti kandideerinud Alexander Stubb kogus Uusimaa valimisringkonnas 41 766 häält, näidates paremuselt teist tulemust.

Enim ehk 43 212 häält sai Põlissoomlaste liider Timo Soini.

Göran Stubbi oletusel kogus tema poeg nii palju hääli oma tegevuse tõttu välisministrina, vahendas Ilta-Sanomat. «See, et oma poeg on edukas, on ülimalt tore. Olen tema üle väga uhke,» tunnistas ta.

Göran Stubb väljendas lootust, et Alexander saab võimaluse jätkata tööd välisministrina. «Loodan, et ta saab jätkata Soome esindajana selles ametis, kuna ta on esinduslik, valdab keeli ja välismaal peetakse temast lugu,» lisas ta.

Kogutud häälte arvu järgi mahtus Soini ja Stubbi järel esikolmikusse Koondpartei juht Jyrki Katainen (23 941).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles